Inschrijven als een goed doel

De doelstelling is om zoveel mogelijk verschillende goede doelen actief bij de NN Dam tot Damloop te betrekken. Le Champion biedt goede doelen de kans om zich met teams aan te melden voor de NN Dam tot Damloop of Damloop by night.

Inschrijven en tarieven

De goede doelen teams voor de 10 Engelse Mijl zijn volledig uitverkocht! Wel zijn er nog goede doelen teams voor de 5 Engelse Mijl beschikbaar.
Goede doelen team 10 Engelse Mijl € 305,- (excl. BTW)

Uitverkocht!
Goede doelen team 5 Engelse Mijl € 200,- (excl. BTW)

Inschrijving geopend
Belangrijke informatie over de inschrijfprocedure
  • Betaling is mogelijk via iDEAL, Credit card, Bank transfer en SOFORT Banking (factuur). 
  • Na inschrijving ontvang je per e-mail een bevestiging, via jouw persoonlijke dashboard kun je tickets toewijzen aan deelnemers; 
  • De gegevens van de deelnemers hoef je dus niet paraat te hebben bij de inschrijving, je kunt de tickets in eerste instantie aan 'mijzelf' toewijzen;
  • Prijzen in het inschrijfsysteem zijn incl. BTW.

Staffelkorting

Organisaties die meerdere goede doelen teams afnemen, belonen wij met een korting. Hoe meer teams, hoe hoger de korting! De staffelkorting geldt ook wanneer je teams voor verschillende categorieën en afstanden met elkaar combineert.
Bij afname van 10 t/m 19 teams = 5% korting
Bij afname van 20 t/m 29 teams = 10% korting
Bij afname van 30 teams of meer = 15% korting

Goede doelen pakket

Bij inschrijving voor de NN Dam tot Damloop - Goede Doelen is alles van start tot finish goed geregeld. Als organisatie krijg je bij de 10 en 5 Engelse Mijl een gunstige startpositie, een teamfoto en exclusief toegang tot de businessfaciliteiten in het Dam tot Dam Park. Ontdek alle extra's en schrijf jouw team in voor de NN Dam tot Damloop of de Damloop by night.
Bevoorrechte startpositie
Medaille
Teamfoto
Finish Festival

Koppel jouw goede doel aan het inschrijfformulier van de NN Dam tot Damloop met Supporta

Supporta is het nieuwe, innovatieve crowdfunding platform dat goede doelen en sportevenementen met elkaar verbindt. Deelnemers kunnen tijdens het inschrijven voor de NN Dam tot Damloop en Damloop by night kiezen voor een doel naar keuze en Supporta maakt direct een eigen actiepagina voor ze aan. Dit gaat helemaal vanzelf en is bovendien kosteloos voor je organisatie. Daarnaast kun je de goede doelen tickets die je via ons koopt via je Atleta dashboard koppelen aan jouw doel. Deelnemers krijgen dan ook een eigen actiepagina. Geweldig toch?
 
Je leest er meer over in onze brochure. Meer weten? Neem contact op met Supporta of maak snel een gratis account op supporta.cc en voeg je goede doel toe aan ons inschrijfformulier.

Bekijk de informatiebrochure van Supporta 

Promotietoolkit 

Heb je wat tips nodig voor jouw goede doelen werving of ben je benieuwd wat wij je aanraden, kijk dan eens in onze promotietoolkit voor de goede doelen en fondsenwerving.

Promotietoolkit NN Dam tot Damloop goede doelen

Toolkit Fondsenwerving