Mini Dam tot Damlopen

Loop een tikkie harder en maak kans op mooie prijzen
In de envelop met jouw startnummer die je thuisgestuurd krijgt via de post, vind je een kaart van Right To Play. Met deze kaart kun je geld ophalen. Vraag aan 10 mensen of ze jouw Mini Dam tot Damloop willen sponsoren met een euro. Denk aan opa’s, oma’s, papa’s, mama’s, of je beste vriend of vriendin. Plak deze euro’s goed vast op de kaart en lever de kaart in bij de Right To Play kraam op De Burcht (Zaandam) of op het schoolplein van de Bonkelaar (Amsterdam Noord). Bij inlevering van de kaart ontvang je een échte Right To Play aanvoerdersband. Met jouw 10 euro’s kunnen leeftijdsgenootjes 2,5 maand meedoen aan de sport- en speelprogramma’s van Right To Play. En als je meedoet, maak je kans op mooie prijzen!
Wil jouw kind ook een keer de NN Dam tot Damloop beleven? Dat kan tijdens de Mini Dam tot Damloop, speciaal voor kinderen van 4 t/m 13 jaar. Start op zondag 22 september in Zaandam of Amsterdam-Noord en doe mee aan de korte of langere afstand. In Zaandam staan naar verwachting ruim 2.500 kinderen aan de start. En ook in Amsterdam-Noord in het Molenwijkpark wordt er voor zo’n 500 kinderen een Mini Dam tot Damloop gehouden.

Inschrijven

Lijkt het je leuk om mee te lopen? Schrijf je dan voor € 3,50 online in en ontvang jouw startnummer met je voornaam en tijdregistratie. De inschrijving is inclusief een unieke medaille en flesje drinken bij de finish. Daarnaast ontvang je in de week na het evenement ook online foto’s op de uitslagenpagina of in de Le Champion app!

Inschrijven
           

Inschrijven

De inschrijving is geopend! 

Inschrijven​​​

Zaandam

Start de Mini Dam tot Damloop in Zaandam vanaf de Burcht en geniet na de finish op de Peperstraat van jouw medaille. Vergeet ook zeker niet naar het speciale kinderfeest te gaan met super leuke optredens en kinderactiviteiten. 

Er zijn drie afstanden:

  • 0,6 km (4 t/m 7 jaar en Specials)
  • 1,2 km (8 en 9 jaar)
  • 2,2 km (10 t/m 13 jaar)


Amsterdam-Noord

Ook in Amsterdam vindt de Mini Dam tot Damloop plaats. De afdeling Sport van het stadsdeel Amsterdam-Noord organiseert in samenwerking met Le Champion deze miniloop voor alle kinderen uit de omgeving Amsterdam-Noord. De start vindt plaats op het schoolplein van de Bonkelaar en de finish is bij het schoolplein van de Bonkelaar. Na de finish kun je genieten van alle Damlopers die daarna langskomen. Dus blijf allemaal hangen en moedig ze aan!

Er zijn twee afstanden:

  • 1,0 km (4 t/m 7 jaar)
  • 1,8 km (8 t/m 13 jaar)
Kinderfeest op de Burcht


Na een onvergetelijke Mini Dam tot Damloop en een medaille om op school te laten zien, is het tijd voor het echte kinderfeest! Laat jouw kind(eren) genieten van sportieve activiteiten zoals tafelvoetbal, rennen over de stormbaan of dansen bij leuke kinderoptredens. Het programma volgt binnenkort!
Mini Dam tot Damloop clinics

Kijk hier binnenkort voor actuele informatie

Wil je jouw kinderen zo goed mogelijk voorbereiden op de Mini Dam tot Damloop? Leer dan alles over looptechniek en de warming-up tijdens de Mini Dam tot Damloop clinics. Klik op de bovenstaande button voor meer informatie. 

Mini Dam tot Damloop clinic

Wil je dat jouw kind optimaal voorbereid is op de Mini Dam tot Damloop? Train dan mee met AV Lycurgus! Op 28 augustus van 13:00 uur tot 16:00 uur organiseert AV Lycurgus een Kick-off evenement voor de trainingen. Tijdens deze dag maakt je kind kennis met de atletieksport, waarbij er activiteiten zoals hardlopen, verspringen, speerwerpen en hoogspringen op het programma staan.

De trainingen vinden plaats op 31 augustus en 7 september van 11:00 uur tot 12:00 uur. Na deze drie trainingen zal jouw kind helemaal voorbereid zijn op de Mini Dam tot Damloop. Meld je kind nu gratis aan!

Inschrijven​​​

Hoofdsponsor Mini Dam tot Damlopen