Vrijwilligers

Een groot aantal vrijwilligers is jaarlijks in touw om van de NN Dam tot Damloop en Damloop by night een succes te maken. Zowel in de voorbereiding als in het weekend zelf zijn honderden vrijwilligers nodig om diverse taken te vervullen. Beleef net als de lopers als vrijwilliger ook een onvergetelijk evenement. Voel de spanning bij de start, ervaar het enthousiasme langs de route of geef de lopers die felbegeerde medaille na hun grootse prestatie. Vrijwilliger zijn bij de NN Dam tot Damloop is een dankbare taak waar je nog vaak aan zult terugdenken!

Je functioneert altijd onder leiding van een coördinator, die er natuurlijk voor zorgt dat je voldoende instructies en ondersteuning krijgt. Vrijwilligers bij de NN Dam tot Damloop zijn welkom vanaf 16 jaar.

Ben je ook enthousiast geworden en wil je graag vrijwilliger te zijn bij de NNDam tot Damloop of de Damloop by night? Meld je aan als vrijwilliger via onderstaande button. In ons inroosteringssysteem kan je zien welke diensten nog beschikbaar zijn en waarop jij je nog kan inroosteren.

Wil je meer informatie?

Direct aanmelden als vrijwilliger?

Beloning
Iedere vrijwilliger ontvangt een ASICS Runningshirt en een lunch en/of maaltijd. Kom je met je sportclub, buurtvereniging of andere vereniging, met minimaal 10 personen, helpen dan ontvangen jullie een leuke clubkasvergoeding. Wil je je met je vereniging aanmelden? Stuur ons dan een e-mail. Voor verdere vragen neem je contact op via dit formulier.