Verblijf

Wil je tijdens het weekend een overnachting boeken? In zowel Zaandam als Amsterdam bevinden zich een aantal aantrekkelijke opties.

Inntel Hotel Amsterdam Zaandam

Boek nu jouw overnachting in het 4 sterren Inntel hotels Amsterdam Zaandam met haar wereldberoemde gevel. Geniet van een heerlijke overnachting in een van onze 160 stijlvol ingerichte kamers, neem de tijd voor jezelf in het wellness centre met zwembad, sauna, fitness en stoombad en begin jouw wedstrijddag met een overheerlijk gezond en voedzaam ontbijtbuffet.

Klik voor meer informatie

Overig verblijf in Zaandam

Je kunt in Zaandam ook overnachten in een idyllische Bed & Breakfast of ander leuk hotel. Op www.zaans.nl vind je de toeristische mogelijkheden.

Amsterdam

Via www.iamsterdam.com vind je tenslotte informatie over de verblijfsmogelijkheden in Amsterdam.

Klik voor meer informatie

De Zaanstreek

Tijdens de NN Dam tot Damloop ontdek je een deel van deze interessante streek. Zo ren je over de Dam, het gezellige horecaplein van Zaandam. En wanneer je mee hebt gedaan aan de Pre-Run, heb je ook een flink stuk historie meegekregen van de wereldwijd bekende Zaanse Schans en de omliggende unieke veenweiden. De Zaanstreek biedt echter nog heel veel meer en is dus de moeite waard om nog eens terug te komen. Ben je benieuwd wat de streek nog meer te bieden heeft?