Samen voorbereiden op de NN Dam tot Damloop

Het is belangrijk om gezond en goed voorbereid aan de start van de 38e editie van de NN Dam tot Damloop te staan. Voor dé verantwoorde voorbereiding biedt Hardlopen.nl voor bedrijven – het vitaliteitsprogramma van de Atletiekunie – de oplossing.

Programma op maat

Wat kan het hardlopen.nl voor bedrijven programma jouw organisatie bieden in voorbereiding op de NN Dam tot Damloop?
 
  • Wekelijkse hardlooptrainingen op jouw bedrijfslocatie door de beste Atletiekunie trainers;  
  • Mogelijkheid tot toevoegen van kracht- en bootcampoefeningen;
  • Een programma geschikt voor beginnende en gevorderde lopers;
  • Dag, tijdstip en locatie is volledig naar wens. Jij geeft aan wanneer de groep wilt starten en wij zorgen voor de rest;
  • Adviezen en inspiratie op thema; voeding, training, rust en meer.

Succesformule: samen verantwoord hardlopen

Samen aan de NN Dam tot Damloop deelnemen is een heel goed initiatief. Het stimuleert collega’s fit en vitaal te blijven. Hardlopen is uitermate geschikt om samen te doen: goed voor de collegialiteit dus. Met het hardlopen.nl voor bedrijven programma bieden we jou en je collega's de ideale voorbereiding om er samen alles uit te halen.
 
Niet alleen een dagje in september, maar fitte en duurzaam vitale medewerkers die met veel plezier blijvend samen sporten.

Neem contact op

Zij gingen je voor bij hardlopen.nl voor bedrijven

Samen sporten met collega’s is voor ons een vorm van teambuilding, maar dan doorlopend in plaats van eenmalig. En op deze manier versterken we de onderlinge band op een heel informele manier en dát is voor ons ook zeer belangrijk.
Antonie (CROWD)
Mensen passen hun dagritme aan om bij de trainingen van Atletiekunie te kunnen zijn. Voor mij het bewijs dat lopen met collega’s ter voorbereiding op de NN Dam tot Damloop geslaagd is.

- Cees (Sweco)
Samen trainen was precies wat ik nodig had. Het gaf me een stok achter de deur. Het lukte me nooit alleen, trainen in een groep heeft enorm geholpen. Door de trainer en de groep heb ik er nu echt plezier in gekregen.
- Jack (deelnemer)