Dam tot Dam Park

Het Burgermeester in ’t Veldpark is in korte tijd uitgegroeid tot de place to be! Het is de centrale plaats waar bedrijventeams, deelnemers en supporters van alle Dam tot Dam evenementen samenkomen, om hun sportieve prestaties te vieren. 

Het hele weekend open

Bezoekers genieten van diverse artiesten, foodtrucks en ander entertainment. Het is de perfecte locatie om met jouw vrienden, familie, collega’s en relaties na te genieten en successen te vieren.
Het Dam tot Dam Park is zowel op zaterdag (van 8.00 tot 0.30 uur) als zondag (van 8.00 tot 18.00 uur) geopend. Op zaterdag finishen alle wandelaars van de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht in het park en na afloop van de Damloop by night sluit iedereen zich hier aan bij de afterparty. 
Op zondag is het park al vroeg open voor het ontvangst van de eerste businessteams. De gehele dag bezoeken deelnemers en supporters het Dam tot Dam Park, om elkaar voor de start te ontmoeten en om na afloop onder het genot van een hapje en een drankje na te praten over de geleverde sportieve prestaties. Op zondag worden in het park ook de winnaars van de Dam tot Dam Business Run en verschillende wedstrijdcategorieën gehuldigd. 
Het Dam tot Dam Park biedt bedrijven en organisaties de mogelijkheid om een hospitality arrangement af te nemen, waar collega's en relaties samen kunnen genieten van een onvergetelijke ervaring. 
Het park ligt na de finish in het verlengde van het kledinguitgiftegebied, in het Burgemeester in ’t Veldpark in Zaandam, en is voor iedereen gratis toegankelijk. In het park zijn honden verboden.