Kom jij ons helpen?

Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn: op zaterdag 21 september staat de Damloop by night op het programma en op zondag 22 september vindt de NN Dam tot Damloop plaats! Le Champion is druk bezig om deze evenementen voor te bereiden. Wij kunnen niet wachten om de duizenden deelnemers heel blij te maken met het behalen van hun prestatie. En jij kunt hieraan bij dragen!

Om dit mogelijk te maken hebben we veel vrijwilligers nodig. Op een verzorgingspost, als verkeersregelaar, als uitpijler, helpen bij de opbouw, helpen op het parcours en bij vele mooie andere taken. Lijkt het jou leuk om onderdeel te worden van het vrijwilligersteam? Lees dan snel verder!

Vrijwilligers via verenigingen
Le Champion werkt met meerdere verenigingen samen, zij zorgen voor (grote) groepen vrijwilligers. Hiervoor ontvangen de verenigingen een bedrag per vrijwilliger per dag voor de clubkas. Voor meer informatie over helpen als verening kijk op www.lechampion.nl/vrijwilligers-verenigingen
Direct aanmelden als vrijwilliger?

Wat kun je van ons verwachten?


Een super gezellige dag
Een lunch of snackpakket en koffie/thee

Een herinneringsshirt
Medewerkersmaaltijd na afloop op zondag
Vergoeding van jouw reiskosten per auto (max. 150 km) of OV 

Vrijwilligersfuncties

Hieronder vind je een overzicht van mogelijke vrijwilligersfuncties. Er is voor iedereen een geschikte taak te vinden. Wil je meer informatie of wil je jezelf aanmelden voor een vrijwilligerstaak? Stuur een e-mail naar: vrijwilligers@lechampion.nl of bel met de vrijwilligerstelefoon 06-576 200 98.

Goed om te weten

De minimumleeftijd is 16 jaar en voor verkeersregelaars 18 jaar.
Als je je aanmeldt als vrijwilliger, rekenen wij op jouw hulp. Mocht je niet meer kunnen helpen, meld je dan tijdig af. 
Na afloop ontvang je als herinnering het Damloop by night of Dam tot Damloop t-shirt.
De genoemde tijden zijn onder voorbehoud en kunnen eventueel nog wijzigen.
Ongeveer 10 dagen vooraf ontvang je alle belangrijke informatie per mail.